Nieuws januari 2017 Budapest

Jo napot (hallo in het Hongaars)!

Tijdens Hemelvaart (25-28 mei) 2017 reizen we af naar Budapest! Spelen we in de voetsporen van Bartok en Liszt, tussen de beroemde warmwaterbronnen en bij spectaculaire uitkijkpunten.
De reiskosten zijn € 425,- inclusief vliegticket Rotterdam-Budapest-Rotterdam, 3 overnachtingen in Casa de Musica hostel, ontbijt, lunch, diner, transport ter plaatse en een tourshirt. De repetities vinden plaats op 14 en 21 mei in muziekschool Bloemendaal. We spelen repertoire van vorig jaar (Lissabon) en van het project Klassiek van de toekomst waar veel jongeren dit jaar aan meedoen. Dit is een project van onze dirigent Annelies Smit, concertmeester Jurjan Rietveld en acteur Nils Verkooijen.
Mocht je nog (gratis) mee willen doen aan Klassiek van de toekomst dan kun je je inschrijven via www.klassiekvandetoekomst.nl. Wil je mee met Teensontour? Vul dan het inschrijfformulier in.

Verder attenderen we je op de documentaire van Anne die hij heeft gemaakt naar aanleiding van het bezoek van orkestleden Gijs, Isa en Daniel aan de school in Lissabon waar we vorig jaar met Teensontour hebben opgetreden. Naar aanleiding van dit optreden hebben deze jongeren de Music for All Foundation opgericht met als doel instrumenten en geld inzamelen voor muzieklessen op scholen met kansarme kinderen. Met het opgehaalde geld hebben ze in de herfstvakantie o.l.v. Annelies muzieklessen gegeven in Lissabon.

Foto’s en filmpjes Teensontour Lissabon zijn hier te bekijken!

Lissabon/Belem 2016

 

 

Geef een reactie