Nieuws van 31 maart

Hallo allemaal,

Zondag 3 april is er van 10.30-12.30 uur repetitie in subgroepjes, daarna van 13-15.30 uur tutti. In de pauze passen we de tour shirts. Om 15.30 uur is er een korte briefing met de ouders over de reis (tot 16 uur uiterlijk). Zorg er echt voor dat je zondag op tijd bent!
Op aandringen hebben wij extra (en duurdere) vliegtickets gekocht om nog een aantal jongeren van de wachtlijst mee te laten spelen in het orkest. Helaas kregen we deze week nog een annulering waardoor er een vliegticket over is. Mochten jullie nog iemand kennen die mee kan/wil en er 3 april bij kan zijn dan horen we dat graag. Er is plek voor alle instrumenten m.u.v. fluit en cello, wel voorkeur voor 2de viool, of altviool.
Vanaf nu kan er ook niet meer kosteloos worden geannuleerd.
Voor de avond repetitie van vrijdag 13 mei zoeken we nog ouders die mee willen helpen met de catering en voor eten kunnen zorgen.
Verder willen we iedereen vragen die in Haarlem of omgeving woont van 13 op 14 mei gastgezin te zijn voor de jongeren die van buiten de regio komen.
Meer informatie daarover tijdens de briefing a.s. zondag.
Mocht je de reissom van € 395,- nog niet hebben overgemaakt, graag ontvangen wij € 395,- voor 1 april op IBAN NL56 INGB 0004 5254 20 t.n.v. Let’s Get Loud Heemstede. DANK!
Bekijk hier een filmpje van de eerste repetitie

Geef een reactie