Nieuws van 8 maart 2016

Ola Teensontour Orkestleden!

Het orkest is rond, we gaan op reis met een mooie bezetting. Dit jaar veel koper en jongeren uit heel het land.
Iedereen krijgt de muziek tijdens de eerste repetitie. De jongeren die hebben aangegeven niet aanwezig te zijn op 20 maart krijgen de muziek thuisgestuurd.

Repetitiedagen:

Locatie: Muziekschool Bloemendaal, Korte Zijlweg 9b, Overveen.
7 Minuten lopen van station Overveen. Voor de ouders die hun kinderen brengen: Zandvoort aan Zee/Bloemendaal aan Zee is om de hoek. :-)
Zondag 20 maart 10.30-15.30 uur
Zondag 3 april 10.30-15.30 uur – om 15.00 uur is er een korte briefing met de ouders.
Zondag 10 april 10.30-15.30 uur
Vrijdag 13 mei 17-21 uur
(i.v.m. vroeg vertrek naar Lissabon de volgende morgen wordt er een slaapplek geregeld voor mensen buiten Haarlem).
We verwachten van iedereen een actieve en geconcentreerde houding. Mocht je zonder afmelding niet op komen dagen en je niet aan de repetitie regels houden dan kunnen wij je alsnog niet mee laten gaan en iemand van de wachtlijst vragen. Er staan op dit moment jongeren op de wachtlijst die dolgraag mee willen. We willen natuurlijk wel goed klinken in Lissabon, dus thuis ook goed repeteren!

Gegevens hostel Lissabon:

www.OasisLisboa.com

Hostel Oasis, Rua de Santa Catarina 24, Lissabon (wijk Catarina).
Wij maken een voorlopige kamerindeling die we tijdens de derde repetitie presenteren. Over de indeling kan zeker worden gediscussieerd!

Info optredens:

Op zaterdag 14/5 spelen wij van 16-17 uur in het muziek paviljoen van Park Estrela (wijk Estrela) en ’s avonds op plein Praca Luis de Camoes (wijk Caterina – vlakbij de hostel); op zondagmorgen 15/5 bij het zeehelden monument en de toren in Belem en ’s middags in hartje Lissabon rondom Rua Augusta (wijk Baixa) o.a. een plug & play en op maandag 16/5 van 15-16 uur in de kathedraal van Lissabon (wijk Alfama- het hart van de Fado).

Plug & Play:

Zoals ieder jaar kunnen jullie in kleine groepjes op straat spelen en eigen of Teens on Tour repertoire spelen (de organisatie houdt iedereen in de gaten). Tijdens de repetities kunnen jullie groepjes vormen.

Info ouders:

Op zondag 3 april is er een korte briefing met de ouders na de repetitie om 15 uur. Alle informatie krijgen jullie ook per mail toegestuurd.

Reisinfo:

In een later stadium berichten we jullie over de paklijst waar iedereen zich aan dient te houden ivm gewicht en afmetingen voor het vliegen, nu focussen we ons eerst op de repetities. Dit zijn alvast de vluchtgegevens:
14/5: HV 6203 Eindhoven – Lissabon 07.55 uur (aankomst 9.55 uur).
17/5: HV 6204 Lissabon – Eindhoven 09.40 uur (aankomst 13.30 uur). We reizen per bus vanuit Overveen/Utrecht naar Eindhoven airport (retour op 17 mei). Je kan ook zelfstandig naar het vliegveld gaan.

Reissom:

De reissom is € 395,-. Graag overmaken naar NL56 INGB 0004 525420 t.a.v. Lets Get Loud Heemstede. Alvast dank!

Lekker druk in die tram.

Best druk in die tram.

Tot 20 maart, we hebben er zin in!
Volg TeensonTour op Twitter/Facebook en Instagram!
Groetjes, Cumprimentos,
Joan, Geert, Gea, Nils, Greg, Anne, Jurjan, Annelies en Janienke

Geef een reactie