Nieuws van 14 november: Bestemming reis 2016 bekend!

We vliegen er weer op uit!

We vliegen er weer op uit!

Olá a todos! Dat is Portugees voor ”Hallo allemaal”.. We gaan met Pinksteren 2016 naar LISSABON! Je kan je vanaf nu inschrijven voor de 8ste reis van Teens on Tour. We repeteren 4 x op zondagen in maart/april/mei en vliegen zaterdag 14 mei naar LISSABON! Dinsdag 17 mei, de dag na Pinksteren, komen we terug. Aangezien dit een culturele en educatieve reis is kan de organisatie voor jullie een vrije dag van school regelen. Een uitgebreid programma volgt nog. De reis is inclusief retourvlucht, bus/tramvervoer, 3 nachten in een hostel met ontbijt, picknicks, optredens, bladmuziek, repetities, concert shirt, een heleboel muziekervaring en vooral lol! Natuurlijk gaat onze vaste crew weer mee. De kosten zijn € 395,-. We hopen op een mooie bezetting. Geef je snel op via het inschrijfformulier.

We repeteren op de volgende data in de muziekschool van Bloemendaal (7 min lopen van station Overveen):

Zondag 20 maart 10.30-15.30 uur
Zondag 3 april 10.30-15.30 uur
Zondag 10 april 10.30-15.30 uur
Vrijdag 13 mei 17-21 uur (i.v.m. vroeg vertrek naar Lissabon de volgende morgen wordt er een slaapplek geregeld voor mensen buiten Haarlem).
Zorg dat je er alle repetities bij bent!

SAVE THE DATE! 1 april 2017 organiseren wij Teens in Concert, een Night of the Proms in de Philharmonie in Haarlem met veel muziek o.a. met het Ricciotti Ensemble en een surprise optreden van een bekende band, theater inclusief acteurs en wie weet een muzieksolo voor jou! Binnenkort meer informatie.
Dirigent: Annelies Smit
Zakelijk leider: Janienke van Bommel
Crew: Anne Kruijsen, Geert Postma, Joan Vandehoek, Nils Verkooijen en concertmeester Jurjan Rietveld.

Geef een reactie