Nieuws van 18 mei 2015

Teensontour Berlijn 2015: 12 optredens in 4 dagen en 60 blije gezichten in oranje!

Berlijn_Teens-on-Tour-2

Teen s on Tour Berlijn
Met een spetterend optreden bij de Brandenburger Tor inclusief dansers op hoge stelten. Kippenvel bij het Holocaust Monument tijdens Schindler’s List. Een prachtig concert in de historische Gedächtniskirche waar Jurjan het ongelofelijke verhaal vertelde over zijn viool van de Joodse vioolbouwer. Een perfect concert in de Marienkirche op de Alexanderplatz waar Martin Luther King nog heeft gepredikt. Weggestuurd bij het Sony Center op de Potsdamer Platz, maar toch nog een tof optreden gegeven voor super enthousiast publiek!
Het optreden op de brug bij de Berliner Dom was het meest rare optreden ooit in de carriere van onze dirigent Annelies: allerlei orkestleden waren ineens van instrument gewisseld, terwijl Geert op handen en voeten door het orkest kroop om met bellenblaas van onderaf effecten te creëren…
We hebben met z’n allen een prachtreis gemaakt! Jullie gingen steeds losser spelen, er was een hele goede spirit. Iedereen ging vlot de bus uit bij ’overval optredens’, pakten snel uit en stelden snel op. We waren met 54 orkestleden en we stonden nog nooit zo snel als dit jaar!
De concerten en optredens waren van een heel goed niveau (en niet vergelijkbaar met onze try-out). Jullie warentijdens de optredens heel geconcentreerd en iedereen was vindingrijk. Het was goed om te zien dat alle leeftijden zo relaxed met elkaar om gingen.

Van Joan’s cowboydans tot de kerstboomboogie van Koen, jamsessies met lokale artiesten, plug & play en veel geld ophalen, een top chauffeur (met de wielen van de bus), die ons bij ieder optreden voor de deur af zette… Het was echt fantastisch. En niet te vergeten de prachtige trailers van Anne: dag 1, dag 2, dag 3 en dag 4.
We zien elkaar allemaal weer tijdens het reünieconcert op zaterdag 13 juni in Overveen. Laten we daar weer spelen zoals we in Berlijn hebben gedaan!

En wellicht tot december tijdens onze 1-daagse kerstreis!
En natuurlijk tot volgend jaar! Teensontour 2016 naar Lissabon, of toch Rome….

Dank aan de ouders voor het in ons gestelde vertrouwen om jullie kinderen met ons mee te laten gaan.

Binnenkort de eindfilm en een fotolink, dus houd de site in de gaten!

Annelies, Janienke en crew

Teens on Tour BerlijnTeens on Tour Berlijn-henk
En dan nog de reactie van onze Nils:

Een top teenontour bericht van Nils Verkooijen

Lieve Teens on Tourders. Een bericht vanuit de achterkant van het orkest:

Aangezien ik maar bij 3 stukken in mijn noten hoefde te kijken heb ik vaak het publiek kunnen bestuderen als wij aan het spelen waren.
Daardoor heb ik kunnen zien hoe bijzonder mensen onze concerten vonden. Ik heb een aantal traantjes gezien, mensen die zich volledig lieten mee voeren door de Lion King en met ogen dicht aan het genieten waren in de kerk, mensen die absoluut niet stil konden zitten of mensen die met open mond aan het luisteren waren.
Dit is zo speciaal! Die directe interactie met de mensen op straat en in de kerken is zeer uniek. Dit soort publiek is het eerlijkst, als ze het niets zouden vinden lopen ze weg. Wij hadden steeds een cirkel van minimaal 100 mensen om ons heen!!! Wow!
We hebben met z’n allen mensen blij gemaakt, ontroerd en er voor gezorgd dat de voetjes van de vloer gingen. Buiten op straat, maar zelfs in de kerk!!!
Lieve allemaal: dat is bijzonder! Iemands dag goed maken met de muziek die we met een geweldige groep samen maken.
We hopen dat dit een reis was die jullie niet snel zullen vergeten en dat jullie hebben kunnen genieten van het plezier dat we hadden en het feit dat we zoveel mensen blij hebben gemaakt!
Tot volgend jaar!

Tourinformation Travelorchestra Teens on Tour Berlin 2015:
Konzert/Concert En Route
Gedenktstatte Deutsche Teilung (former border BRD-DDR) Helmstedt – Marienborn
Donnerstag 14. Mai / Thursday May 14 ca @12

Berlin Konzerte/Concerts
Kaiser-Wilhelm- Gedächtnis Kirche @Breitscheidplatz (Ku’damm)
Freitag 15. Mai / Friday May 15 @15.00

Marienkirche @Karl-Liebknecht-Straße (Alexanderplatz)
Samstag 16. Mai / Saturday May 16. @10.30

Hannover Konzert/Concert:
Marktkirche @Am Markte
Sonntag 17.Mai / Sunday May 17 @12.00

Freier Eintritt / Free entrance

Plug & Play Strassen Konzerte zwischen 14-17. Mai / street concerts between May 14-17 @ Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie (Cello), Holocaust Monument, Brandenburger Tor, Gendarmen Markt, Hackesche Hofe.

Twitter: @Teensontour2015
Facebook: Teens on Tour
Email: info@letsgetloud.nl

Dirigent / Director: Annelies Smit

Teens on Tour 2015 sind/are: Daantje, Puck, Gijs, Koen & Koen, Isa & Isa, Hidde, Evert, Annabel, Ines, Robert, Ghislaine, Sophie, Karel, Le Rong Tan, Bella, Joep, Annemieke, Nouska, Pieter, Julius, Daan & Daan, Chiara, Eline & Eline, Kiki, Johanna, Hannah & Hannah, Julia, Maartje, Thijs, Femke, Birgit, Daniel, Nynke, Adriaan, Lodewijk, Rosalien, Tomas, Marijke, Susanne, Vera, Doris, Bente, Sterre, Linde, Nils, Greg, Anne.

Teens on Tour team: Janienke, Geert, Joan, Nils, Jurjan, Anne, Greg, Gea, Joachim & fahrer/driver Henk

Geef een reactie